Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νάντια Κοντογεώργη: Οι φωτογραφίες μέσα από το ασθενοφόρο και η ανάρτηση μετά το ατύχημα που είχε

Νάντια Κοντογεώργη: Οι φωτογραφίες μέσα ...

H δημοσίευση που έκανε η ηθοποιός

Η Νάντια Κοντογεώργη είχε ένα σοβαρό ατύχημα πριν από περίπου έναν μήνα.

Η ηθοποιός έσπασε τον αστράγαλό της κατά τη διάρκεια των προβών της, στο θέατρο Βρετάνια. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Έναν μήνα αργότερα, ανάρτησε στα social media μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από το ασθενοφόρο, ενώ ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για τη φροντίδα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάντια Κοντογεώργη δημοσίευσε τα στιγμιότυπα και κάτω από αυτά έγραψε αρχικά: «Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πρόβας μας στο θέατρο Βρετάνια, έσπασα τον αστράγαλό μου και απ’ τις δυο πλευρές».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο θέατρο και φρόντισαν όχι μόνο για την ασφαλή μεταφορά μου, αλλά και για την καλή ψυχολογία μου. Τι υπέροχοι άνθρωποι! (...) Από τους νοσηλευτές και τους ειδικευόμενους που με συγκίνησαν για την ψυχραιμία, τη φροντίδα και την ενσυναίσθηση που αντιμετώπισαν τον κάθε ασθενή, τον εξαιρετικό γιατρό που με χειρούργησε, αλλά και όλο το προσωπικό που με φρόντισε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου όχι μόνο με γνώση και ενέργεια από το υστέρημά τους, αλλά με τρυφερότητα και συνεχή παρουσία».

Έκλεισε την ανάρτησή της γράφοντας: «Από το ατύχημα μέχρι σήμερα, έχω λάβει τόση φροντίδα και αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους μου, που νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ. Τώρα ξεκούραση και ησυχία. Σας ευχαριστώ κι εσάς για τις ευχές και τη διακριτικότητά σας. Ας γιορτάζουμε τα αυτονόητα με καθημερινή ευγνωμοσύνη, να μη μας τα υπενθυμίζει η ζωή επώδυνα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight