Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έπαθε έμφραγμα ενώ οδηγούσε και η Δημοτική Αστυνομία «τον έγραψε»

Έπαθε έμφραγμα ενώ οδηγούσε και η Δημοτι...

Η οικογένεια έκανε ένσταση

Άνδρας έπαθε έμφραγμα σε δρόμο του Ηρακλείου Αττικής ενώ οδηγούσε και του έκοψαν κλήση, την οποία προσπαθεί εδώ και μέρες να σβήσει η οικογένειά του.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, η κόρη του άνδρα τόνισε ότι «Το περιστατικό συνέβη στις 21 Σεπτεμβρίου. Ο πατέρας μου υπέστη έμφραγμα ενώ οδηγούσε σε δρόμο του Ηρακλείου Αττικής, άφησε το αυτοκίνητο πάνω σε ένα πεζοδρόμιο και κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Η δημοτική αστυνομία, μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, έκοψε κλήση στο ΙΧ, αφού ήταν όντως παράνομα παρκαρισμένο».

Η οικογένεια έκανε ένσταση
Έπειτα, η οικογένεια έκανε ένσταση, εξηγώντας στον Δήμο τι ακριβώς έχει συμβεί και προσκομίζοντας το πιστοποιητικό του ασθενούς από την καρδιολογική κλινική.

Αναφερόμενη στην απάντηση που της έδωσε ο Δήμος, η κόρη του συγκεκριμένου άνδρα είπε «Η απάντηση που πήρα είναι ότι είναι αβάσιμες οι αντιρρήσεις που έχω για το παράνομο παρκάρισμα».

Τι είπε ο δήμαρχος Ηρακλείου
 Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό επιβεβαίωσε, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος.

«Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το έγγραφο από το νοσοκομείο» είπε και πρόσθεσε ότι ζήτησε συνάντηση με την κόρη του ασθενούς προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις