Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Τα 4 νεκρά βρέφη και οι προηγούμενες προειδοποιήσεις από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αμαλιάδα: Τα 4 νεκρά βρέφη και οι προηγο...

Οι θάνατοι ήταν διαδοχικοί, ένας κάθε χρόνο

Μυστήριο καλύπτει τους θανάτους τριών παιδιών στην Αμαλιάδα παρουσία μιας 24χρονης, ενώ συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που είδαν τον φως της δημοσιότητας ότι η 24χρονη ήταν παρούσα και στον θάνατο ενός ακόμα παιδιού.

Όλα άρχισαν να αποκαλύπτονται όταν τον Αύγουστο του 2024 ένα αγοράκι 15 μηνών ξεψύχησε στην Αμαλιάδα. Το παιδί βρισκόταν υπό την προσοχή της 24χρονης, η οποία ήταν μητέρα δύο βρεφών που ξεψύχησαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι θάνατοι ήταν διαδοχικοί, ένας κάθε χρόνο. Το 2022 πεθαίνει το παιδί της 24χρονης μόλις 19 ημερών μέσα στο σπίτι.

Το 2023 πεθαίνει άλλο παιδί της, ένα βρέφος μόλις 2 μηνών, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως από την ιατρική εξέταση δεν προέκυψε καμία εγκληματική ενέργεια.

Το θρίλερ συνεχίστηκε και τον Αύγουστο του 2024 πεθαίνει το παιδί μιας φίλης της, που εκείνη την ημέρα πρόσεχε η 24χρονη. Σε αυτή την περίπτωση, η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη, ωστόσο αναμένονται οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές.

Ωστόσο, η εκπομπή LiveNews αποκάλυψε την καταγγελία μιας άλλης μητέρας, αυτή τη φορά στην Κάτω Αχαΐα η οποία έχασε και αυτή το παιδί της το 2021.

Το παιδί, 6 μηνών, φρόντιζε για λίγες ώρες τη μέρα του θανάτου του η 24χρονη…

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση
Η Εισαγγελία Εφετών Πάτρας ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τον μυστηριώδη θάνατο τριών βρεφών σε Κάτω Αχαΐα και Αμαλιάδα. Η έρευνα θα διεξαχθεί από πταισματοδίκη.

Την ίδια ώρα, έχει ζητηθεί μέσω της συνηγόρου των μητέρων των δυο βρεφών να γίνει γονιδιακός έλεγχος.

Προειδοποιήσεις από το Χαμόγελο του Παιδιού
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έβγαλε το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωση για την 24χρονη.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι είχαν γίνει κλήσεις για την συγκεκριμένη γυναίκα, πριν ακόμα γίνει μητέρα καθώς ζούσε σε προβληματικό περιβάλλον.

Επίσης, στην ανακοίνωση αφήνονται αιχμές για «τον συντονισμό των αρμόδιων Αστυνομικών και Εισαγγελικών Αρχών αλλά και των Κοινωνικών υπηρεσιών» καθώς «η μητέρα ήταν εμφανές πως βρισκόταν σε ευάλωτο οικογενειακό περιβάλλον, από την παιδική της κιόλας ηλικία».

«Τα έχετε μπερδέψει τα πράγματα» λέει η 24χρονη

Η εφημερίδα «Πατρίς» βρέθηκε στην Αμαλιάδα, έξω από το σπίτι που ζει η 24χρονη με τη μητέρα του παιδιού που έφυγε από τη ζωη τον Αύγουστου του 2024, με την γυναίκα να λέει «βγήκαν οι απαντήσεις για τα παιδιά μου. Τα υπόλοιπα τα περιμένουμε γιατί επιλήφθηκε εισαγγελέας». Στην ερώτηση, δε, για τον θάνατο του παιδιού της φίλης της απάντησε σε υψηλούς τόνους «…να αφήσετε ήσυχο τον μικρό Παναγιωτάκη γιατί τα έχετε μπερδέψει τα πράγματα. Να σε στείλω στον πατέρα του παιδιού να πας να ρωτήσεις».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις