Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Από τον Αύγουστο εκκρεμούν οι τοξικολογικές για το θάνατο του 1,5 έτους μωρού

Αμαλιάδα: Από τον Αύγουστο εκκρεμούν οι ...

Εδώ και σχεδόν τρεις μήνες δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στη διερεύνση της υπόθεσης.

Η τηλεοπτική αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη, για την υπόθεση του νεκρού μωρού ηλικίας 1,5 έτους στην Αμαλιάδα, έφερε στη δημοσιότητα καταγγελίες και ανησυχίες και κινητοποίησε τις Εισαγγελικές Αρχές για περαιτέρω διερεύνηση σε συνδυασμό με ακόμα δύο ή και τρεις θανάτους μωρών.

Ωστόσο η έρευνα για τα αίτια του θανάτου του μωρού στην Αμαλιάδα, ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή, όμως έμεινε στη μέση και χωρίς αποτέλεσμα λόγω… γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές έθεσαν από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο την υπόθεση, εξετάζοντας κάθε ενδεχόμενο σχετικό με το θάνατο του 1,5 έτους μωρού στις 5 Αυγούστου στην Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την ίδια ημέρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, παρότι η υπόθεση του αιφνιδίου θανάτου, άνηκε στο Α.Τ. Αμαλιάδας, εξέτασαν τόσο τη μητέρα, όσο και τη φίλη της.

Η μητέρα έλλειψε για δύο λεπτά από το δωμάτιο που βρισκόταν στο μωρό και επιστρέφοντας η φίλη της φέρεται να την ενημέρωσε πως το παιδί δεν ήταν καλά.

Οπότε οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις και έθεσαν αρκετά ερωτήματα στις δύο γυναίκες, ενώ έλαβαν καταθέσεις και από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Χωρίς στοιχεία, η εξέταση της υπόθεσης έμεινε στη μέση

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών πραγματοποιήθηκε η νεκροψία - νεκροτομή του μωρού, όμως τόσο ο Ιατροδικαστής, όσο και οι αστυνομικές αρχές, δεν μπορούν να έχουν μια σαφή εικόνα για τα αίτια του θανάτου του, που να μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι από το Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν έχει προχωρήσει η τοξικολογική εξέταση για το μωρό, αφού δεν έχει δεχθεί ακόμα να σταλούν τα απαραίτητα δείγματα. Δηλαδή εδώ και σχεδόν τρεις μήνες δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στη διερεύνση της υπόθεσης. Και η απάντηση αυτής της εξέτασης είναι ουσιαστική, για το προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούν οι έρευνες των Αρχών.

Ευχή όλων πως μετά την εισαγγελική παρέμβαση, οι διαδικασίες θα “ξεκολλήσουν” και θα δοθούν απαντήσεις για ένα θέμα που έχει στρέψει τα βλέμματα όλης της χώρας πάνω στην Ηλεία, αλλά και την Αχαΐα…

πηγη ilialive

Ειδήσεις Τώρα

Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Την αιτία της εξάπλωσης της ψάχνουν οι αρχές https://www.thebest.gr/article/768936-eulogia-ton-aigoprobaton-tin-aitia-tis-exaplosis-tis-psachnoun-oi-arches 

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή τον κλείδωσε έξω όταν άργησε να επιστρέψει από βραδινή έξοδο https://www.thebest.gr/article/768951-thessaloniki-epitethike-sti-suzugo-tou-epeidi-ton-kleidose-exo-otan-argise-na-epistrepsei-apo-bradini-exodo 

Πάνω από 6.000 αποβολές μαθητών λόγω κινητού από την αρχή του σχολικού έτους https://www.thebest.gr/article/768738-pano-apo-6-000-apoboles-mathiton-logo-kinitou-apo-tin-archi-tou-scholikou-etous 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις