Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Προμηθέας: Υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ σε αγώνα κομβικής σημασίας

Προμηθέας: Υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ σε...
Βασίλης Τσελίκης
[email protected]

Την τουρκική Γαλατάσαραϊ φιλοξενούν σήμερα (23/10, 19:30) οι "πορτοκαλί" στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής του Basketball Champions League

Να ξεχάσει την ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη θέλει ο Προμηθέας.

Οι "Προμηθείς" θα αναμετρηθούν με έναν δύσκολο αντίπαλο, την Γαλατάσαραϊ με μοναδικό στόχο την καλή εμφάνιση και τη νίκη μπροστά στους φιλάθλους τους.

Το ευρωπαϊκό του κοστούμι θα φορέσει σήμερα το "Δ. Τόφαλος" καθώς θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Basketball Champions League ανάμεσα σε Προμηθέα και Γαλατάσαραϊ.

Η τουρική ομάδα σε δύο αγώνες στο BCL μετράει μία νίκη (με τη Ράστα Βέχτα) και μία ήττα (από τη Νίμπουρκ) στην έδρα της.

Ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, ο Γιακούπ Σεκιζκόπ στηρίζεται στις παρουσίες των Αμερικανών γκαρντ, Ότις Λίβινγκστον (1.81μ.), Γουίλ Κάμινγκς (1.88μ.) και Τζέιμς Πάλμερ Τζούνιορ ενώ ιδιαίτερα δραστήριος είναι και ο σέντερ της ομάδας, ο Άνχελ Ντελγκάδο ο οποίος στοχεύει τις περισσότερες φορές στο double double.

O Ηλίας Παπαθεοδώρου αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τους: Γουόκερ, Πέρι, Λούντζη, Μπαζίνα, Κένι Γουίλιαμς, Λάγιο, Παπαγιάννη, Χρυσικόπουλο, Βαρνάντο, Ιβούντου, Καραγιαννίδη, Κέι Τζέι Γουίλιαμς, Πρέκα και Ερνάντεζ.

Οι "πορτοκαλί" σε δύο αγώνες στο BCL έχουν μία νίκη (με τη Ράστα Βέχτα) και μία ήττα (από τη Νίμπουργκ).

Διαιτητές του αγώνα είναι οι: Αντόνιο Κόντε (Ισπανία), Πίτερ Πρακς (Ουγγαρία) και Μιχάλ Προς (Πολωνία), ενώ κομισάριος θα είναι ο Πατρινός Ανδρφέας Παπαδόπουλος.

Τέλος, χθες (22/10) πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίμπουργκ και Ράστα Βέχτα με τους "Τσέχους" να επικρατούν με 93-74 και να παραμένουν στην κορυφή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports