Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπλιο: Σοκάρει ο πατέρας του παιδιού που σκοτώθηκε- 'Επεσε από κερκίδες σταδίου

Ναύπλιο: Σοκάρει ο πατέρας του παιδιού π...

«Είχε πάρει αποβολή από το σχολείο»

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία του Ναυπλίου από την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης όταν ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό από το επάνω διάζωμα κερκίδων γηπέδου της περιοχής.

Σύμφωνα, με το MEGA, o πατέρας του άτυχου αγοριού αναφέρθηκε στα αίτια που εκείνος πιστεύει ότι οδήγησαν τον γιο του στην πτώση.

«Είχε πάρει αποβολή από το σχολείο»

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο 14χρονος είχε πάρει αποβολή από το σχολείο, το έβαλα και εγώ τιμωρία ο μ*** εγώ και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα κι εγώ λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί».

 

Στο γήπεδο που βρίσκεται στο Ναύπλιο και όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία έσπευσε την Τρίτη το ΕΚΑΒ Αργολίδας που παρέλαβε τη σορό του μικρού παιδιού, ενώ οι έρευνες των Αρχών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης
 

Καθοριστικής σημασίας για τις συνθήκες θανάτου του 14χρονου θα είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην σορό του ανηλίκου, ενώ οι Αρχές ήδη λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς βρέθηκε ο ανήλικος στο γήπεδο και υπό ποιες συνθήκες προκλήθηκε η πτώση.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ατύχημα επειδή ο 14χρονος συνήθιζε να ανεβαίνει μέχρι την περίφραξη της κερκίδας και να ασκείται εκεί.

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις