Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Γέννησε η παρουσιάστρια Κατερίνα Τσουκαλά- Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Πάτρα: Γέννησε η παρουσιάστρια Κατερίνα ...

Με τον σύζυγό της Φώτη Γεωργιτσόπουλο έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κατερίνα Τσουκαλά και ο σύζυγός της δικηγόρος Φώτης Γεωργιτσόπουλος, οι οποίοι καλωσόρισαν, την Τρίτη, το μεσημέρι, στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η γνωστή πατρινή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, με το ευχάριστο γεγονός να γίνεται γνωστό μέσω σχετικής ανάρτησης που έκαναν στο facebook οι ευτυχισμένοι γονείς, δημοσιεύοντας και φωτογραφία από τα λουλούδια που δέχτηκαν για το ευτυχές γεγονός.

"Ναι Ναι είναι γεγονός!!!!  Ήρθε η στιγμή που αποκαλούμαι κι εγώ μανούλα… (22.10.2024) Καλώς ήρθες μικρέ μας πρίγκηπα η ζωή σου να είναι γεμάτη υγεία, φως, ανακούφιση, μια πολύχρωμη και χαμογελαστή ζωή, με πολλές εικόνες και όμορφες στιγμές!!!! Εμείς σου υποσχόμαστε πως θα είμαστε για πάντα δίπλα σου να σου κρατάμε σφιχτά το χέρι σε όλα και πως θα σε καθοδηγήσουμε σε αυτή ζωή με τα καλύτερα εφόδια μα πάνω από όλα με απεριόριστη αγάπη!
Μπαμπά μας… Φως (Φώτη μου) της ζωή μας…  Σ αγαπάμε πολύ…  Η αγάπη μας χθες άνθισε ακόμα παραπάνω… Σ ευχαριστώ για όλα αγάπη μου… Σε όλα μαζί"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight