Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών στο Περίπτερο της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος στην Κίνα

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών στο Περίπτε...

Στην έκθεση 3rd Global Digital Trade Expo - Συμμετείχε στο πλαίσιο υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας (MοU) μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Περιφέρειας Hangzhou

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών συμμετείχε στο Περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην έκθεση 3rd Global Digital Trade Expo στην πόλη Hangzhou της Κίνας, στα πλαίσια υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας (MοU) μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Περιφέρειας Hangzhou.

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών εκπροσώπησε ο κ. Σπύρος Μαζαράκης, μέλος του Δ.Σ του ΕΠΠ, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του IoT Innovation Cluster, Πλειάδες. Παρουσία των κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος και κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου, Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας της Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για τη σημασία της καινοτομίας και τεχνολογίας μέσω των περιφερειακών πρωτοβουλιών.

Μεταξύ άλλων Οργανισμών και Φορέων που συμμετείχαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, ήταν και το Πανεπιστήμιο Πατρών, με τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) και το Patras IQ.

Παράλληλα, όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, τόσο το ΕΠΠ όσο και οι Πλειάδες, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Οργανισμό Οικονομικής Ανάπτυξης, Hangzhou Chengxi Science and Technology Innovation Corridor και να συμμετέχουν σε 15μελή επιτροπή για τον τρόπο υλοποίησης του MοU που υπογράφηκε ανάμεσα στην Περιφέρεια της Hangzhou και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Ακόμη, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Alibaba Campus, σε έναν από τους κορυφαίους τεχνολογικούς οργανισμούς της Κίνας κατά την οποία έγινε ενημέρωση για το παρελθόν, το παρόν και τις μελλοντικές φιλοδοξίες του Ομίλου παρέχοντας γνώσεις για τη φιλοσοφία του «επιχειρείν» και του οικοσυστήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις