Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φωκίων Ζαΐμης: «Ανεκτίμητη και διαχρονική η προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς το συνάνθρωπο»

Φωκίων Ζαΐμης: «Ανεκτίμητη και διαχρονικ...

Η ανακοίνωση

"Στον αγιασμό και τη βράβευση των Εθελοντικών Σωμάτων του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης" αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση.

Και προσθέτει: "Κατά το χαιρετισμό του, ο κ. Ζαΐμης  ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΕΕΣ, Α. Αυγερινό, την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Πάτρας, Τ. Κανελλοπούλου καθώς και όλους τους εθελοντές που από την πρώτη στιγμή, ανταποκρίθηκαν, χωρίς δεύτερη σκέψη, στην παροχή βοήθειας στην πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή του Γηροκομείου το περασμένο καλοκαίρι αλλά και σε κάθε άλλο έκτακτο περιστατικό πολιτικής προστασίας.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμπορεύεται σ’ ένα ευρύ ορίζοντα δράσεων και πρωτοβουλιών και πάντα θα είναι αρωγός στο πολύτιμο έργο του Ερυθρού Σταυρού, καθώς η πλούσια συνεισφορά του και η σπουδαία εθελοντική δράση των μελών του, αποτελούν την ύψιστη μορφή προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Τόσο σε φυσικές καταστροφές όσο και σε εμπόλεμες ζώνες είναι πάντα παρών και συνδράμει το έργο όσων έχουν ανάγκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαΐμης.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και ευχάριστο το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και την πιστοποιημένη εκπαίδευση προκειμένου να συνδράμουν ουσιαστικά και διακριτικά, χωρίς να κινδυνεύσει κανείς σε κάθε έκτακτο συμβάν.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις