Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Με την ορμή του πρωταθλητή Ευρώπης ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με 5άρα- ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός - Eurokinissi

Έτσι παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός - Eurokinissi

Σούπερ ξεκίνημα στο Youth League

Από εκεί που σταμάτησε πέρσι ξεκίνησε και φέτος στο Youth League League ο Ολυμπιακός , ο οποίος διέλυσε με 5-0 την Τάλινα Κάλεφ στου Ρέντη και ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση πρόκριση.

Πρωταγωνιστές για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Παπακανέλλος που σκόραρε και μοίρασε δύο ασίστ και ο Γιουσούφ που πέτυχε δύο γκολ.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή κατάκτηση του τροπαίου ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Youth League ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες κατατρόπωσαν με 5-0 την Τάλινα Κάλεφ με πρωταγωνιστές τους Παπακανέλλο και Γιουσούφ για τον 2ο γύρο του Champions path της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 36' με τον Γιουσούφ να εκτελεί με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παπακανέλλου από δεξιά.

Η ομάδα του Ρομέν Πιτό βρήκε και δεύτερο γκολ έξι λεπτά αργότερα με τον Παπακανέλλο να σκάβει ωραία την μπάλα και τον Τουφάκη να πλασάρει υποδειγματικά για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 48' με τον Παναγάκο να βρίσκει δίχτυα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αλαφάκη.Ο Παπακανέλλος δεν έμεινε στις δύο ασίστ αφού έβαλε και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με ένα σουτ εκτός περιοχής στο 56'.

Ο Γιουσούφ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τους πρωταθλητές Ευρώπης διπλασιάζοντας τα τέρματά του στο παιχνίδι πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν πλέον στην Εσθονία για τη ρεβάνς στις 6 Νοεμβρίου όπου θέλουν να κλειδώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Ρομέν Πιτό μπήκε δυναμικά στο ματς και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία όταν στο τρίτο λεπτό ο Παπακανέλλος βρήκε με σέντρα από αριστερά τον Καρκατσάλη και εκείνος εκτέλεσε με το δεξί όμως η μπάλα πέρασε λίγο πιο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λίκερ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με τον Γιούρισο να βρίσκεται απέναντι στον Γεωργακόπουλο όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε το δεξί σουτ που επιχείρησε ο αρχηγός των Εσθονών.

Οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κυκλοφορώντας με άνεση την μπάλα παρά την έντονη πίεση της Κάλεβ όμως για πολλή ώρα δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια κλασσική ευκαιρία μέχρι το 30' όταν ο Παπακανέλλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αλαφάκης τροφοδότησε τον Λιατσικούρα και εκείνος εκτέλεσε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Και πάλι η Κάλεβ απάντησε άμεσα με τον Τσερνγιάκοφ να παίρνει την κεφαλιά και να αναγκάζει τον Αλαφάκη σε σωτήρια επέμβαση με το κεφάλι πάνω στη γραμμή.

Οι κάτοχοι του Youth League έκοψαν τελικά τον γόρδιο δεσμό στο 36' με τον Γιουσούφ. Ο Παπακανέλλος έβγαλε μια γλυκιά σέντρα από δεξιά και ο 18χρονος Νιγηριανός με δυνατή κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής νίκησε τον Λίκερ και έβαλε σε ρόλο οδηγού την ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα πριν το ημίχρονο ο Ολυμπιακός βρήκε και δεύτερο γκολ, ξανά με δημιουργό τον Παπακανέλλο. Αφού οι ερυθρόλευκοι κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, ο 19χρονος επιθετικός χαφ έσκαψε ωραία με το δεξί για τον Τουφάκη, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το 2-0 στο 42'.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι ερυθρόλευκοι βρήκαν και τρίτο γκολ. Ο Αλαφάκης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Παναγάκος πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 στο 48'. Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα για τον Παπακανέλλο να γίνει και εκτελεστής εκτός από δημιουργός. Ο 19χρονος επιθετικός μέσος υποδέχτηκε την μπάλα έξω από την περιοχή της Ταλίνα και πλάσαρε με το δεξί νικώντας, μετά και από κόντρα, τον Λίκερ για το 4-0.

Το... κερασάκι ήρθε από τον Γιουσούφ στο 85' ο οποίος ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας των Εσθονών και πλάσαρε τον Λίκερ πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς και το 5-0 για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Καρκατσάλης (88' Πλειώνης), Πρεκατές, Παναγάκος, Γιωτόπουλος (62' Σιώζιος), Λιατσικούρας, Τουφάκης, Αλαφάκης (70' Ρολάκης), Πνευμονίδης (62' Λίγδας), Παπακανέλλος (70' Φίλης), Γιουσούφ
ΤΑΛΙΝΑ ΚΑΛΕΦ: Λίκερ, Κόλο, Καγιάρι, Τσερνγιάκοφ, Κιρτ (74' Ούκιβι), Πάλου (86' Κοραστέλιοφ), Σαλ-Αλ-Σαλέρ (60' Τρούφελντ), Σουρόγκιν, Νίγκουλα (74' Λέις), Γιούρισο (86' Λασν), Λίβες

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports