Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανής εκτροπή Μητσοτάκη - Επιτέθηκε με τον πιο ανοίκειο τρόπο στον Παππά

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανής εκτροπή Μητσοτάκη - Ε...

Για πρωτοφανή εκτροπή Μητσοτάκη στη Βουλή κάνει ο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την αποχώρηση του πρωθυπουργού την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο Νίκος Παππάς

Για πρωτοφανή εκτροπή Μητσοτάκη στη Βουλή κάνει ο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του σχολιάζοντας την αποχώρηση του πρωθυπουργού την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζει «η στάση του δεν αφορά μόνον τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η απαξίωση των κομμάτων από τον πρωθυπουργό, σχετίζεται ευθέως με τους στοιχειώδεις κανόνες της Δημοκρατίας».

Η ανακοίνωση
Ο πρωθυπουργός των απευθείας αναθέσεων, των σκανδάλων και της παραβίασης κάθε έννοιας του Κράτους Δικαίου, υπερέβη σήμερα τον ίδιο του τον εαυτό, παραβιάζοντας ανερυθρίαστα την θεσμική τάξη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταδικάζει την πρωτοφανή εκτροπή Μητσοτάκη στη Βουλή, να επιτεθεί με τον πιο ανοίκειο τρόπο εναντίον του προέδρου της Κ.Ο. Νίκου Παππά, προβάλλοντας και απαξιώνοντας έτσι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Καλούμε τα προοδευτικά κόμματα της Αντιπολίτευσης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποδοκιμάσουν την ύβρη Μητσοτάκη.

Η στάση του δεν αφορά μόνον τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η απαξίωση των κομμάτων από τον πρωθυπουργό, σχετίζεται ευθέως με τους στοιχειώδεις κανόνες της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις