Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γ. Σκαφιδά: «Δεν μεγαλώνω μόνη το παιδί μου, δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια»

Γ. Σκαφιδά: «Δεν μεγαλώνω μόνη το παιδί ...

Mίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα και τα προσωπικά της

Η Γιούλικα Σκαφιδά βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και τον ερχομό του γιου της.

«Είναι μια γλυκιά ευθύνη αλλά είναι και πολύ κουραστικό το σπορ της μητρότητας», ανέφερε αρχικά η Γιούλικα Σκαφιδά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Άλλαξε πολύ η ζωή μου και είμαι αφοσιωμένη στο παιδί. Είναι μια πολύ γλυκιά ευθύνη είναι και πολύ κουραστικό το σποτ της μητρότητας», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Όσο για τη νέα της καθημερινότητα, η Γιούλικα Σκαφιδά είπε: «Έμεινα 9 μήνες στο σπίτι. Δεν έχω νιώσει ακόμα ότι δουλεύω, γιατί έχω τη μητέρα μου και βοήθεια, οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο».

Ο γιος της γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2023 και σε λίγες μέρες, θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Γιούλικα Σκαφιδά απάντησε για την συνθήκη της οικογένειάς της, αποφεύγοντας να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή. «Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν πήγα σε μια εκπομπή και πριν μου μιλήσουν για το οτιδήποτε, άρχισαν να μου λένε για τη σημασία και τη γενναιότητα των μαμάδων που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους.

Βγαίνουμε στον αέρα, ήταν ζωντανή η εκπομπή, δεν μπορούσα να το πω εκείνη την ώρα. Δεν είναι ωραίο, είναι άδικο, δεν είμαι μόνη μου, οπότε θέλησα να το τακτοποιήσω. Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία».

Τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε: «Πρέπει να σεβαστούμε ότι δεν θέλεις να προβάλλεις την προσωπική σου ζωή, είναι κάτι που δεν το θέλεις και καλά κάνεις». «Δεν θέλω γιατί είμαι κρυψίνος, δεν θέλω γιατί νιώθω ότι δεν υπάρχει λόγος», κατέληξε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight