Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ερώτηση στην Υπουργό Πολιτισμού από τη Σία Αναγνωστοπούλου για παράταση μισθώσεων Κινηματογράφων μονής αίθουσας

Ερώτηση στην Υπουργό Πολιτισμού από τη Σ...

Ζητάμε απαντήσεις για το αν θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η παράταση μίσθωσης των κινηματογράφων και των θεάτρων, ελάχιστης χρονικής διάρκειας τουλάχιστον 3 ετών

Η Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς, κατέθεσε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα μενδώνη με θέμα: «Παράταση Μισθώσεων Κινηματογράφων μονής αίθουσας και Θεάτρων».

Με ένα σπιράλ καταστροφικών κυβερνητικών πολιτικών για τον πολιτισμό και μετά το λουκέτο που μπήκε πρόσφατα στον ιστορικό κινηματογράφο «Ιντεάλ», που λειτουργούσε περισσότερο από 100 χρόνια στο κέντρο της πόλης, η Αθήνα κινδυνεύει να χάσει και άλλους εν ενεργεία κινηματογράφους, τονίζει η κ. Αναγνωστοπούλου και προσθέτει:

Πρόκειται για τους κινηματογράφους μονής αίθουσας, για τις μικρές αυτές οικογενειακές συνήθως επιχειρήσεις, που λειτουργούν και στεγάζονται σε μεγάλα εμβληματικά κτήρια.

 

Καταθέσαμε ερώτηση στην Υπουργό Πολιτισμού και ζητάμε απαντήσεις για το αν θα ληφθούν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να διασφαλιστεί η παράταση μίσθωσης των κινηματογράφων και των θεάτρων, ελάχιστης χρονικής διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών, καθώς και η μη αύξηση των σχετικών μισθωμάτων, που θα τους επιτρέψει να σχεδιάσουν ένα μακροπρόθεσμο και βιώσιμο  επιχειρησιακό πλάνο, αναφέρει τέλος η κ. Αναγνωστοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις