Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αγιασμός και Απονομή Τιμητικών Διακρίσεων στους Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ.

Πάτρα: Αγιασμός και Απονομή Τιμητικών Δι...

Παρέστη ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, στην κατάμεστη από εθελοντές, φίλους και μέλη, αίθουσα εκδηλώσεων «Αγορά Αργύρη» τη Δευτέρα 21-10-2024 το απόγευμα

Σε θερμό Ερυθροσταυρικό κλίμα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2024, η καθιερωμένη τελετή Αγιασμού για την έναρξη της νέας Εθελοντικής χρονιάς, παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, στην κατάμεστη από εθελοντές, φίλους και μέλη, αίθουσα εκδηλώσεων «Αγορά Αργύρη».

Η Πρόεδρος του Τμήματος κ. Τάνια Κανελλοπούλου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό που τίμησε με την παρουσία του την τελετή. Διαβεβαίωσε τούς εθελοντές ότι τη νέα χρονιά το Περιφερειακό Συμβούλιο θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός στο ανθρωπιστικό τους έργο και τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr.  Αντώνιος Αυγερινός εν όψει της Εθνικής Επετείου του ‘40 αναφέρθηκε στην τεράστια προσφορά των στελεχών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διπλωματούχων νοσηλευτριών και εθελοντών όπου στις δύσκολές και μεγάλες ώρες της πατρίδας μας, από τους Ελληνοτουρκικούς πολέμους, τους Βαλκανικούς με αποκορύφωμα την Εποποιία του ’40, πάνω από 3000 στελέχη έδωσαν το παρόν στην περίθαλψη του στρατού και του άμαχου πληθυσμού μας. Ο αλτρουισμός και η ανιδιοτελής προσφορά τους αποτελεί παρακαταθήκη και φωτεινό παράδειγμα για τους εθελοντές του σήμερα.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε το δωδεκαμελές Εθελοντικό κλιμάκιο του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τμήματος που το Σεπτέμβριο του 2023 προσέφερε τις εξαιρετικές και πολύτιμες υπηρεσίες του στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

*Την εκδήλωση τέλος τίμησαν οι: ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Π.Δ.Ε. Άννα Μαστοράκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Π.Δ.Ε. Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Π.Δ.Ε. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Δ/ντής Πολιτικής Προστασίας Π.Δ.Ε. Νίκος Γυφτάκης, η Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» Ασπασία Ρηγοπούλου, η Δ/ντρια του ΕΚΑΒ Αγγελική Κανελλοπούλου και εκπρόσωποι Σωμάτων Ασφαλείας της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις