Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Παρέλαση για το Halloween στο κέντρο της πόλης

Πάτρα: Παρέλαση για το Halloween στο κέν...

Το Σάββατο το βράδυ

Παρέλαση για το halloween διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με διαδικτυακό κάλεσμα οι πατρινοί καλούνται σε έναν μεγάλο περίπατο στο κέντρο της πόλης ντυμένοι με τις ανάλογες φορεσιές και μοιράζοντας γλυκίσματα.

Το ραντεβού έχει δοθεί για το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στη συμβολή του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου με την οδό Γούναρη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: "Αγαπημένοι φίλοι, μικροί και μεγάλοι…η μερα πλησιάζει και ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να κάνουμε για 1η φορά έναν μεγάλο περίπατο μετά μουσικης και φασαρίας στο κεντρο της αγαπημένης μας πόλης με τις φορεσιές και τη φαντασία μας.
Στόχος της δράσης να διασκεδάσουμε μικροί μεγάλοι και να δημιουργήσουμε έναν θεσμό με αγάπη για τα παιδια,τα μικρά και τα Μεγάλα…! Ελάτε λοιπόν μικροί και μεγάλοι το Σάββατο 2/11 ώρα 20::00 Γούναρη και Ρήγα Φεραίου σημείο συνάντησης .Η μέρα των φαντασμάτων μια παρέλαση όπου οποιοσδήποτε ντυμένος με στολή μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή την παρέλαση, συμπεριλαμβανομένων των τουριστών. Ανατριχιαστικά στολίδια και άνθρωποι ντυμένοι με τις πιο ιδιαίτερες αποκριάτικες στολές θα παρελάσουν. Ελατε λοιπόν να πούμε Trick or treat’s."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις