Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Γιώργος Τσίπρας δεν αποκλείει τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να επανέλθει»

Ο Γιώργος Τσίπρας δεν αποκλείει τη διάλυ...

Χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη «επικίνδυνο»

Ανεπανόρθωτα έχει τραυματιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Τσίπρας και μίλησε για το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να επανέλθει.

«Προφανώς και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολύ λίγα τα περιθώρια» σημείωσε ο Γιώργος Τσίπρας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και πρόσθεσε ότι «τα δύσκολα ξεκινάνε μετά το κεφάλαιο Στέφανου Κασσελάκη γιατί έχουμε τραυματιστεί σχεδόν ανεπανόρθωτα και θα πρέπει να πάμε σε επανίδρυση».

Σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε ότι «δεν είχε εξαφανιστεί, είναι παρών, δεν είναι περίπτωση Καραμανλή, δεν τέθηκε θέμα συνταξιοδότησης, μπορεί να επανέλθει».

Πρόσθεσε ότι: «Χρειάζεται να υπάρξει κάτι νέο στον προοδευτικό χώρο» και πρόσθεσε πως «έχει πάει πολύς κόσμος στο σπίτι του και έχει αποστασιοποιηθεί και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάγκη αυτή».

 Εκτίμησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι δεδομένο ότι το συνέδριο θα το χάσει και ετοιμάζει νέο κόμμα και θέλει μέχρι τότε να προκαλέσει τη μέγιστη δυνατή ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη «επικίνδυνο» και απαντώντας σε ερώτηση για το ιδεολογικό στίγμα του Κασσελάκη είπε πως «είναι ο εαυτός του και αυτό είναι επικίνδυνο γιατί σημαίνει ότι μπορείς να πας από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις