Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Athens by Night: Τα νέα σχήματα με τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές στις πίστες

Athens by Night: Τα νέα σχήματα με τους ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο «χάρτης» για ξενύχτι και ξεφάντωμα στην πρωτεύουσα, ποιοι εμφανίζονται και που

Σας έχουμε μια λίστα εφόσον αγαπάτε τα live στις μεγάλες πίστες. Εχουν καθιερωθεί πια Παρασκευές και Σάββατα, καθώς το νυχτοκάματο είναι περιορισμένο.

 -Πρώτος πρώτος έκανε έναρξη στη νυχτερινή Αθήνα ο Νίκος Βέρτης. Παραμένει στο «Υτον» όπου φέτος συνεργάζεται με τη Ζόζεφιν. (Αναμένεται διακοπή όμως 3/11- 30/11 καθώς θα κάνει τουρνέ στην Αμερική).

 -Στις επάλξεις ήδη Γιώργος Σαμπάνης με Γιώργο Κακοσαίο στο Βοτανικό, Πάολα με  Χρήστο Μενιδιάτη και Νίνο,  στο Theama Athens, Πέτρος Ιακωβίδης με την Ηβη Αδάμου στο VogClub. Εδώ και εβδομάδες κυλάει και το πρόγραμμα του Λευτέρη Πανταζή με την Έλλη Κοκκίνου στο Romeo.

-Την άλλη Παρασκευή 1/11 ξεκινάει το πρόγραμμά της στην Ακτή Πειραιώς η Νατάσα Θεοδωρίδου. Είναι η μόνη που «βγαίνει» από τις 10.30 κόντρα στον κανόνα του μεταμεσονύκτιου ξεφαντώματος. Μαζί της θα χειροκροτούμε και την Αναστασία.

Την ίδια  μέρα αρχίζουν κοινές εμφανίσεις στο Anodos ο Γιάννης Πλούταρχος με την κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου και ο Νίκος Μακρόπουλος. Επίσης, ξανασμίγουν Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς στην  Αυτοκίνηση. Στο  Rox Stage  θα συγκατοικούν όλη τη σαιζόν Σταμάτης Γονίδης, Γιώργος Τσαλίκης, Μαριάντα Πιερίδη.  

 -Ο συμπατριώτης μας ερμηνευτής Νίκος Οικονομόπουλος, αναμένεται να ξεσηκώνει όπως πάντα τα πλήθη στο Fantasia από τα τέλη Νοεμβρίου.  

-Την  ίδια περίοδο αναμένεται και η πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Κέντρο Αθηνών αλλά και του Αντώνη Ρέμου με τη Δέσποινα Βανδή στο Nox.  

 -H Ελένη Φουρέιρα θα συναντήσει τις Melisses του Χρήστου Μάστορα στο Εναστρον ενώ ο Σάκης Ρουβάς θα πρωτοστατήσει στο Cabaret Athens. 

 -Η Πέγκυ Ζήνα, δίνει ραντεβού με το κοινό κάθε Τετάρτη και Σάββατο στο "Mezzo Athens",

 -Η «απόλυτη» Αννα Βίσση μετά το θρίαμβό της στο Καλλιμάρμαρο, θα επιστρέψει στο Hotel Ermou αργότερα από τα άλλα «μεγάλα» ονόματα, δηλαδή το Δεκέμβριο.

 Ειδήσεις Τώρα

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ στη γαλλική Vogue: «Ούτε που φαντάζομαι να βγω έξω χωρίς κόσμημα»

Η καλύτερη παράσταση στην Αθήνα: Oι κριτικοί θεάτρου ψήφισαν, μεγάλος κερδισμένος «Ο αποτυχημένος»

Βασιλιάς Κάρολος: Με γραβάτα με ελληνικές σημαίες εμφανίστηκε στη Σαμόα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View