Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΣΤΑΣΥ: Τι λέει για τον απίστευτο συνωστισμό στο Μετρό στο Σύνταγμα

φωτο αρχείου eurokinissi

φωτο αρχείου eurokinissi

Τεχνική βλάβη σε διαδοχικούς συρμούς

Απίστευτες ήταν οι εικόνες που αντίκρισαν όσοι επέλεξαν σήμερα το πρωί να χρησιμοποιήσουν το Μετρό, στο Σύνταγμα, καθώς υπήρξε ένας άνευ προηγουμένου συνωστισμός.

Για το θέμα πήρε θέση η ΣΤΑ.ΣΥ. η οποία με ενημέρωσή της εξήγησε ότι υπήρξε πρόβλημα σε δύο διαδοχικούς συρμούς του Μετρό που έκαναν το δρομολόγιο Πειραιάς – Δουκίσσης Πλακεντίας και περνούσαν από το Σύνταγμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστιος συνωστισμός στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ. αναφέρει:
Από τη ΣΤΑ.ΣΥ διευκρινίζεται, πως ο συνωστισμός που προκλήθηκε το πρωί στον σταθμό του Μετρό Σύνταγμα, οφείλεται σε τεχνική βλάβη που παρουσιάστηκε σε δύο διαδοχικούς συρμούς, που κινούνταν εκείνη την ώρα από τον Πειραιά προς τη Δουκίσσης Πλακέντιας. Ο πρώτος συρμός χρειάστηκε να εκκενωθεί, ενώ ο δεύτερος, που παρουσίασε βλάβη σε θύρες, συνέχισε το δρομολόγιό του μετά την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Τα παραπάνω περιστατικά προκάλεσαν καθυστέρηση στα δρομολόγια μεταξύ 08:21 και 08:36 για τους επιβάτες που βρέθηκαν στις αποβάθρες των σταθμών της Γραμμής 3, με κατεύθυνση τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Τα δρομολόγια εκτελούνταν κανονικά στις υπόλοιπες κατευθύνσεις.

Η κίνηση των συρμών μετά τις 08:36 διεξαγόταν προσωρινά κάθε ενάμιση λεπτό, με αποτέλεσμα την εξομάλυνση της κυκλοφορίας. 

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις