Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου: Εξαιρετικές εμφανίσεις και 2 μετάλλια στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα

Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου: Εξαιρετικές εμ...

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου η Φιλαθλητική Λέσχη έλαβε μέρος σε αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν στο Παμελοποννησιακό Στάδιο

Με διακρίσεις συνδυάστηκε η συμμετοχή της ομάδας του Αιγίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου:

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου η ομάδα μας έλαβε μέρος σε αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα στο Παμελοποννησιακό Στάδιο. Οι αγώνες αφορούσαν την κατηγορία Κ14 και την κατηγορία Κ12 όπου συμμετείχαμε συνολικά με 20 αθλητές και αθλήτριες.

Αυτοί ήταν:

ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΡΙΨΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΚΟΛΑ ΕΛΙΣΣΑ, ΣΙΜΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΦΛΟΥΤΣΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΒΛΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΟΣΧΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΜΟΥΓΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ, ΞΥΛΙΑ ΕΥΛΑΜΠΙΑ, ΤΡΙΨΑ ΔΑΝΑΗ, ΤΣΙΝΟΥΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΛΕΝΗ, ΦΑΤΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ.

Όλα τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά και ενώ ακόμη βρίσκονται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας τους έδειξαν πλούσιο ταλέντο και θέληση να προπονηθούν ακόμη πιο σκληρά για τη συνέχεια της χρονιάς. Δεν έλειψαν φυσικά και τα μετάλλια με τον καταπληκτικό για άλλη μια φορά Καραχάλιο Γιώργο στα 60μ. εμπόδια όπου απέσπασε Ασημένιο Μετάλλιο και τον "γρηγοροπόδαρο" Θεοφανόπουλο Νικόλαο όπου απέσπασε Χρυσό Μετάλλιο στα 50μ. ταχύτητα!!

Συγχαρητήρια σε όλους. Προπονητές, αθλητές και γονείς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά για τη συνέχεια!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports