Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κραουνάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε για πάντα, τον κλάψαμε χωρίς μαντίλι - Ο Κασσελάκης ήρθε σε μένα για τους followers

Κραουνάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε για πάντα,...

Εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ

"Ο Κασσελάκης μ’ έψαξε, ήρθε στο σπίτι μου και οι λόγοι ήταν ότι πήγε σε αυτόν που είχε πολλούς followers. Αυτό είναι το στυλ που κινείται το παιδί αυτό" είπε δεικτικά για την πρώτη συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα στην ΕΡΤ και στη ραδιοφωνική εκπομπή "Έχουμε και Λέμε".

Στη συνέχεια, εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "τελείωσε για πάντα, τον κλάψαμε χωρίς μαντίλι" και ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να επιστρέψει στο κόμμα κάτι που "το υπογράφω" όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση, αν τον γκρέμισε ο Τσίπρας απάντησε πως "ο Τσίπρας γκρέμισε τους ανόητους που χρειάζονται ένα κόμμα για να έχουν στέγη".

Η κόντρα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη
Τέλος, αναφερόμενος δε στην περιβόητη κόντρα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη όταν εκείνη τραγούδησε στην πανδημία σε πλατφόρμα νταλίκας που πέρασε και μπροστά από το Μαξίμου, ο συνθέτης που διαφώνησε επειδή ακούστηκαν τραγούδια του, ανέφερε πως "οι προσωπικότητες είναι παγιωμένες, δεν αλλάζουνε και πως ο θυμός και η διαμάχη είναι πράγματα πολύ λογικά να συμβαίνουν. Επίσης, τίποτα από αυτά δεν μπορεί να σβήσει πως με την γυναίκα αυτή έχω ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές και πολύ μεγάλες επιτυχίες", ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως τις προάλλες που είχε τα γενέθλιά της, την είδε στο στούντιο, της έστειλε μήνυμα και εκείνη του απάντησε. Ωστόσο, επεσήμανε πως "δεν νομίζω πως η χημεία μας συνδυάζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις