Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η "Εμπορική Ανανέωση" για την εκλογή του νέου προέδρου στον Εμπορικό Σύλλογο

Πάτρα: Η "Εμπορική Ανανέωση" γ...

Η ανακοίνωση

"Με αφορμή την εκλογή του κ. Βαγενά στην θέση του Προέδρου του ΕΕΣΠ, του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία" αναφέρει η παράταξη "Εμπορική Ανανέωση" των Γιάννη Ρούπα και Τάκη Γουρδούπη.

Και προσθέτει: "Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του, ελπίζουμε ο Σύλλογος να οδηγηθεί ομαλά στις εκλογές εντός του πρώτου διμήνου 2024, χωρίς τα προβλήματα που δημιούργησε ο ίδιος κατά την προηγούμενη εκλογική διαδικασία του 2022, διαγράφοντας εκατοντάδες συναδέλφους μας από το μητρώο του Συλλόγου.

Τέλος ελπίζουμε, ότι έστω την ύστατη στιγμή θα ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα του εμπορίου, αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές τους αντιπαραθέσεις.

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες σε όλα τα Διοικητικά συμβούλια, παραθέτοντας τις προτάσεις μας και αποτυπώνοντας τα προβλήματα που απασχολούν όλους τους συναδέλφους μας καθημερινά. Ευελπιστούμε, παρά το γεγονός ότι αρκετά μέλη του Προεδρείου δεν ασχολούνται με το λιανικό ή και το χονδρικό εμπόριο, θα εκτελέσουν στο ακέραιο τα καθήκοντα τους και θα συνεργαστούν μαζί μας για να αναδείξουμε τα πραγματικά προβλήματα του εμπορίου".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις