Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σεργκέι Λαβρόφ: Τον πάτησαν στην σύνοδο Brics και ψέλλισε στα «γαλλικά» – «Γ@@@ε ηλ@@ε»

Σεργκέι Λαβρόφ: Τον πάτησαν στην σύνοδο ...

Δείτε βιντεο

Μία απίστευτη αντίδραση είχε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας , κατά τη διάρκεια της συνόδου Brics, όταν κάποιος πέρασε και του πάτησε το πόδι προκαλώντας την οργή του Σεργκέι Λαβρόφ ο οποίος τον… «στόλισε» ψιθυριστά.

Την στιγμή από την αντίδραση του Σεργκέι Λαβρόφ κατέγραψαν οι κάμερες την ώρα που στη σύνοδο των Brics μιλούσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Όπως φαίνεται, την ώρα που κάποιος περνούσε πίσω από τον πρόεδρο της Ρωσίας, πάτησε στο πόδι τον υπουργό Εξωτερικών και δεν του ζήτησε συγγνώμη.

Στα πλάνα φαίνεται ο πόνος του Λαβρόφ από το πάτημα με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι ο Ρώσος ΥΠΕΞ ψέλλισε και μια βρισιά κατά του άνδρα που τον πάτησε λέγοντας «γ@@@ε ηλ@@ε».

Αυτό, πάντως, δεν ήταν το μοναδικό πλάνο με τον Λαβρόφ που συζητήθηκε, καθώς ρωσικά μέσα ενημέρωσης εστίασαν και στο γεγονός ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κρατούσε στα χέρια του ένα αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο.

 

 

Όπως μετέδωσαν τα ρωσικά ΜΜΕ, ο ΥΕΠΞ φέρεται να εγκατέλειψε το iPhone που χρησιμοποιούσε, αντικαθιστώντας το με κινητό τηλέφωνο της Huawei, είδηση που αναμεταδόθηκε από το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xhinua.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight