Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Πρόστιμα για κάψιμο ξύλων και ξερόχορτων

Δυτική Ελλάδα: Πρόστιμα για κάψιμο ξύλων...

Απο την πυροσβεστική

Οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας στα όρια της γεωγραφικής δικαιοδοσίας τους, για την 23-10-2024 και 24-10-2024 βεβαίωσαν πρόστιμα για πρόκληση πυρκαγιών σε παραβάτες της Πυροσβεστικής Διάταξης 9/24 και συγκεκριμένα:

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.402,05€, την 23 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, σε ημεδαπό, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Γομοστού, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στην Αχαΐα.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250€, την 23 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, σε ημεδαπή, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Περιβόλα, του Δήμου Πάτρας, στην Αχαΐα.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.870€, την 24 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, σε ημεδαπό, για καύση σε ξηρά χόρτα, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Μιτόπολης, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στην Αχαΐα.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.687,50€, την 24 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Παλιούρα, του Δήμου Αιγιαλείας, στην Αχαΐα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις