Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαίρη Συνατσάκη για την κόρη της: Θα κάνουμε ονοματοδοσία, δεν είμαι ακριβώς της εκκλησίας

Μαίρη Συνατσάκη για την κόρη της: Θα κάν...

Το κομμάτι της θρησκείας θα το επιλέξει μόνη της, πρόσθεσε

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε τις σκέψεις της σχετικά με την βάφτιση της κόρης της, τονίζοντας πως η παραδοσιακή προσέγγιση δεν είναι αυτό που επιθυμεί η ίδια και ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή «Ηappy Day», οι προετοιμασίες δεν έχουν ξεκινήσει, αφού δεν είναι σίγουροι εάν θα ακολουθήσουν τον κλασικό θρησκευτικό τρόπο.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει ετοιμασίες για τη βάφτιση, γιατί δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουμε με τη βάφτιση έτσι, με αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο», ανέφερε, εξηγώντας πως αισθάνονται πιο αποστασιοποιημένη απέναντι στα παραδοσιακά έθιμα.

«Το σκεφτόμαστε πιο χαλαρά, δεν μας αρέσουν πολύ αυτά τα παραδοσιακά και δεν είμαστε και τόσο συνδεδεμένοι με τη θρησκεία», σημείωσε.

Αντί της βάφτισης, το ζευγάρι προτιμά μια ονοματοδοσία και μια γιορτή που να τιμά την ύπαρξη της κόρης τους. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θα κάνουμε μια ονοματοδοσία και πάρτι για την ύπαρξή της, γιατί της το χρωστάμε και το θέλουμε πολύ. Το κομμάτι της θρησκείας θα το επιλέξει μόνη της».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν είναι άθρησκη, αλλά η προσέγγισή της βασίζεται περισσότερο στην αγάπη και στο καλό των ανθρώπων. «Δεν είμαι άθρησκος άνθρωπος, αλλά δεν μπορώ τώρα να στο εξηγήσω. Δεν είμαι ακριβώς της εκκλησίας, αλλά η πίστη μου είναι στο καλό των ανθρώπων», τόνισε.

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη επόμενη εγκυμοσύνη, απάντησε πως η σκέψη αυτή δεν την απασχολεί, λέγοντας: «Δεν είναι μια ερώτηση που λατρεύω. Θα μπορούσε να είναι ένα πρώτο και τυχερό και να μην γίνεται να ξανασυμβεί, για αυτό δεν μου αρέσει η ερώτηση. Δεν το σκέφτομαι πάντως, όχι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight