Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Α.Σ. Αστραπή: Εκπροσωπείται στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών/Γυναικών από δύο αθλητές της

Α.Σ. Αστραπή: Εκπροσωπείται στο Πανευρωπ...

Σπουδαία διάκριση για την Αστραπή Πατρών

Η Βασιλική Μπακλέση και ο Αποστόλης Παναγόπουλος φορούν τα εθνικά χρώματα εκπροσωπώντας την Αστραπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μεγάλες διακρίσεις για την Ελλάδα μας. Αυτά είναι τα παιδιά μας που θα παίξουν στο Σαράγιεβο.

Ο Α.Σ. Αστραπή έχει την τιμή να εκπροσωπείται στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών/Γυναικών στο Σαράγιεβο της Βοσνίας, από δύο αθλητές που έχουν ξεχωρίσει με τις επιδόσεις τους: τη Βασιλική Μπακλέση και τον Αποστόλη Παναγόπουλο.

Βασιλική Μπακλέση: Με αφοσίωση και επιμονή, η Βασιλική έχει κερδίσει το σεβασμό τόσο των συναθλητών της όσο και των αντιπάλων.
Οι αγώνες της ξεχωρίζουν για την τεχνική της και την ψυχραιμία που δείχνει σε δύσκολες στιγμές. Η πορεία της μέχρι τώρα περιλαμβάνει σημαντικές νίκες σε τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα, με αποκορύφωμα την πρόκρισή της στο Πανευρωπαϊκό. Η επιμονή της και η συνεχής βελτίωσή της την καθιστούν πρότυπο για τους νεότερους αθλητές του συλλόγου.

Αποστόλης Παναγόπουλος: Ένας αθλητής με φυσικό ταλέντο, ο Παναγόπουλος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την ταχύτητα και τη δύναμή του. Κάθε αγώνας του είναι μια επίδειξη αντοχής και αποφασιστικότητας. Οι εμφανίσεις του σε μεγάλες διοργανώσεις έχουν δείξει το υψηλό επίπεδο στο οποίο αγωνίζεται, ενώ το πάθος του για τη νίκη τον καθιστά έναν από τους κορυφαίους αθλητές της ηλικιακής του κατηγορίας.

Με αυτούς τους δύο ταλαντούχους αθλητές, ο Α.Σ. Αστραπή συνεχίζει να γράφει ιστορία στα αγωνιστικά τερέν και σε λίγες ημέρες στο Σαράγιεβο της Βοσνίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports