Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Παναχαϊκή - Πανιώνιος 1-1: Έσωσε τον βαθμό με πέναλτι στις καθυστερήσεις- ΦΩΤΟ & BINTEO

Eurokinissi

Eurokinissi

H Παναχαϊκή παραμένει στα χαμηλά της Super League 2

Ο Πανιώνιος κρατούσε τη νίκη στα χέρια του κόντρα στην Παναχαϊκή, ωστόσο ο Ελευθεριάδης σκόραρε με πέναλτι στις καθυστερήσεις και έδωσε τον βαθμό στους γηπεδούχους, που επέστρεψαν στην Αγυιά, μετά την "περιπλάνηση" στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Η Παναχαϊκή έστησε μπλόκο στον Πανιώνιο στην Πάτρα, καθώς οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για την έκτη αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2

Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά οι κυανέρυθροι το έκαναν πρώτοι. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσερίσεφ, ο Νοικοκυράκης νίκησε άπαντες στον αέρα και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.


Στο δεύτερο μέρος συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και όσο περνούσε η ώρα πίεζε η Παναχαϊκή. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στις καθυστερήσεις. Ο Χρούστινετς σταμάτησε με το χέρι μια μεγάλη εκτέλεση πλαγίου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Ελευθεριάδης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε στο 90+4'.

Ο Πανιώνιος παραμένει μαζί με την Κηφισιά στην κορυφή με 14 βαθμούς, όπου έχει πλέον τη δυνατότητα να βρεθεί και η Καλαμάτα αν νικήσει την Ηλιούπολη. Η Παναχαϊκή ανέβηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Στογιάνοβιτς Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Λυμπεράκης, Πανάγου (53′ Καραγιάννης), Παπατόλιος (80′ Καστεγιάνο), Κοζορώνης, Πολέττο (53′ Ελευθεριάδης), Ντε Τόμας (72′ Ρόβας), Νίλι, Τραορέ (46′ Λεσάι).

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Πότση, Χρούστινετς, Στούπης, Μπούσης, Γκίνη (64′ λ.τ Γροντής), Τσορνομάζ, Τσερίσεφ (58′ Σεμπά), Νοικοκυράκης (64′ λ.τ Διονέλλης), Βενάρδος (90+2′ Περτζιακόμι), Γέμιστος (58′ Φελίσιο).

66ο πρωτάθλημα Β' Εθνικής 
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο
Σάββατο 26 Οκτωβρίου

 
Κηφισιά - Αστέρας Τρίπολης Β' AKTOR 3-3
Παναχαϊκή - Πανιώνιος 1-1
Κυριακή 27 Οκτωβρίου

15:00 Χανιά - ΑΕΚ Β'
15:00 Ηλιούπολη - Καλαμάτα
15:00 Παναργειακός - Αιγάλεω

 

* Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την επιστροφή του Βαλάντη Μπλέτσα στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια. Ο Βαλάντης Μπλέτσας αναλαμβάνει υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος. «Βαλάντη καλώς ήρθες ξανά στην οικογένειά μας! Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!».

eurokinissi

eurokinissi

eurokinissi

eurokinissi

eurokinissi

eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports