Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

«Αυτοκτόνησαν» (12-11) τον ΝΟΠ στην Λάρισα, προηγήθηκε 7-3 και 10-8!

«Αυτοκτόνησαν» (12-11) τον ΝΟΠ στην Λάρι...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

97ο πρωτάθλημα πόλο Α1 Εθνικής

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι η Λάρισα πέτυχε την πρώτη νίκη της στο 97ο πρωτάθλημα πόλο Α1 Εθνικής αντρών επικρατώντας του ΝΟΠ με 12 – 11, με τους Πατρινούς να κάνουν λόγο για διαιτητικό σφαγείο (Σπανούδης - Κυράνης, καθώς χρεώθηκαν 6 πέναλτι (!) και οι αποβολές ήσαν 8-20 εις βάρος τους!!

Οι Πατρινοί – στο ντέρμπι των ουραγών του πρώτου ομίλου – προηγήθηκαν με 7-3 στο πρώτο ημίχρονο. Διατήρησαν την πρωτοπορία μέχρι και το 24ο λεπτό, όταν στο τέλος της τρίτης περιόδου βρέθηκαν να προηγούνται με 9-7.

Στην τελευταία περίοδο η Λάρισα αντέδρασε και τα παιδιά του Δημήτρη Μπλάνα πήραν την μεγάλη νίκη. Αν και έχαναν με 10-8 κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ σε 11 – 10 και ακόμη και όταν ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών ισοφάρισε, μπόρεσαν με πέναλτι του καλύτερου τους παίκτη, του Ιάπωνα Αντάτσι, να επικρατήσουν με 12 – 11.

Τα οκτάλεπτα: 1-3,2-4,4-2,5-2

Τα στοιχεία του ματς

Η μετάδοση του αγωνα

* Ο Βασίλης Κανελλόπουλος είναι ο παίκτης του ΝΟΠ με το καλύτερο σερί συμμετοχών καθώς με τη Λάρισα αγωνίστηκε για 96η συνεχόμενη φορά στα ισάριθμα 96 τελευταία επίσημα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας του ΝΟΠ. Τελευταία «απουσία»: 9-3-2019 ΝΟΠ-Νηρέας Γ. 8-6!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports