Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ισραήλ: Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου - Τουλάχιστον 24 τραυματίες-BINTEO

ΦΩΤΟ ΑΠΌ Χ Johncast

ΦΩΤΟ ΑΠΌ Χ Johncast

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

ΝΕΟΤΕΡΟ: Τουλάχιστον 24 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου που βρίσκεται στην έξοδο στρατιωτικής βάσης στην πόλη Ραμάτ Χασαρόν στο κεντρικό Ισραήλ, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία. Όπως επεσήμανε η αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού «εξουδετερώθηκε».

NΩΡΙΤΕΡΑ Συναγερμός σήμανε στην περιοχή Γκλιλότ του Τελ Αβίβ όταν φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείων όπου βρισκόταν συγκεντρωμένος πολύς κόσμος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 30 τραυματίες, ενώ το συμβάν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική επίθεση.

«Επί του παρόντος, οι συνθήκες γύρω από το περιστατικό ερευνώνται», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της. Η αστυνομία δήλωσε ότι στην περιοχή αναπτύσσονται μεγάλες δυνάμεις και ζήτησε από τους οδηγούς να εκτρέψουν τα δρομολόγιά τους από την περιοχή.

«Στις 10:08 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) ενημερωθήκαμε (…) ότι ένα φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου στη λεωφόρο Αχαρόν Γιαρίβ στην Ραμάτ Χασαρόν. Οι υπηρεσίες του κέντρου άμεσης βοήθειας παρέχουν αυτή τη στιγμή φροντίδα σε δεκάδες θύματα επιτόπου», επεσήμανε η Magen David Adom, η υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τουλάχιστον τέσσερα από τα θύματα φέρουν σοβαρά τραύματα.

Νεκρός ο οδηγός

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε κοντά σε βάση του IDF ενώ υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς. Ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να έχει πυροβοληθεί από τους αστυνομικούς και να σκοτώθηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις