Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: «Δεν κρύβομαι, οι Αρχές γνωρίζουν πού είμαι» - Νέα παρέμβαση από την 24χρονη

Αμαλιάδα: «Δεν κρύβομαι, οι Αρχές γνωρίζ...

Η μητέρα παρενέβη τηλεφωνικά για τις ανακρίβειες που όπως υποστήριξε ακούγονται για την υπόθεση

Τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα η 24χρονη Ειρήνη, προκειμένου να τοποθετηθεί για τις ανακρίβειες που όπως υποστήριξε ακούγονται, για την υπόθεση της Αμαλιάδας.

Την ώρα που οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της Αμαλιάδας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η 24χρονη επιμένει στην αθωότητά της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν κρύβεται από πουθενά και όπου χρειαστεί θα παρέμβει. Η ίδια υποστηρίζει ότι διαδίδονται αναλήθειες στην υπόθεση και για αυτό τον λόγο ξεσπά.

«Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι Αρχές γνωρίζουν εξαρχής πού είμαι, δεν κρύβομαι από πουθενά και άμα χρειαστεί, θα παρέμβω. Τώρα το τι βγαίνει και λέει ο καθένας, δεν με αφορά. Και εγώ μπορώ να βγω και να λέω τα δικά μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο!», ανέφερε παρεμβαίνοντας σε εκπομπή του OPEN.

Στη συνέχεια για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη τον Αύγουστο του 2024, που ήταν ουσιαστικά και ο θάνατος που έφερε την υπόθεση στη δημοσιότητα, η 24χρονη σημείωσε πως «υπάρχουν η μητέρα του και η γιαγιά του για να μιλήσουν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις