Διεθνές τουρνουά τάε κβον ντο στα Τίρανα
Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. Αστραπή ο οποίος πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά στο κορυφαίο επίπεδο του τάε κβον ντο κατακτώντας τρεις προκρίσεις για το Grand Prix που θα διεξαχθεί στην Εσθονία.
- Κολοκυθάς Θεόδωρος: Στο 3ο σκαλί του βάθρου κατάφερε μα ανεβεί μετά από 2 πολύ δύσκολους αγώνες στους οποίους έδωσε όλες του τις δυνάμεις και αποτέλεσμα αυτού ήταν αυτή η πολύ σημαντική διάκριση.
- Παναγόπουλος Αποστόλης: Πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία των -68 κιλών κατάφερε να πάρει την πρόκριση παίζοντας 3 πολύ καλούς αγώνες στους οποίους έδειξε για άλλη μια φορά το επίπεδο που βρίσκεται.
- Πανταζόπουλος Ανδρέας: 5η θέση για τον αθλητή της ομάδας μας ο οποίος επίσης κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση κάτι που αποδίδεται στην σκληρή του δουλειά.
Oι προπονητές Αντωνακόπουλος Κωνσταντίνος και Αντωνακόπουλος Χρήστος - Βασίλης είναι αρκετά ικανοποιημένοι από τους αθλητές που συμμετείχαν και αναμένουν μεγάλες διακρίσεις απο αυτούς στα ερχόμενα πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr