Απολαύστε την ως συνοδευτικό ή μετατρέψτε την σε κυρίως πιάτο με κοτόπουλο στη σχάρα
Αυτή η συνταγή για υγιεινή σαλάτα παντζαριού με κατσικίσιο τυρί και βινεγκρέτ βαλσάμικου έχει πλούσια γεύση και μπορεί να συμπληρώσει κάθε γεύμα.
Απολαύστε την ως συνοδευτικό ή μετατρέψτε την σε κυρίως πιάτο με κοτόπουλο στη σχάρα.
Υλικά για τη συνταγή
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3/4 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού ιταλικά μυρωδικά
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/8 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
4 φλιτζάνια ψητά παντζάρια κομμένα σε κύβους (περίπου 1 κιλό)
2 φλιτζάνια ρόκα συσκευασμένη
2 μεγάλα πορτοκάλια, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
57 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί, θρυμματισμένο (περίπου 1/2 φλιτζάνι)
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένα καρύδια
Οδηγίες για τη συνταγή
Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι βαλσάμικο, το φρέσκο κρεμμύδι, τη μουστάρδα, τα ιταλικά μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε τα παντζάρια, τη ρόκα, τα πορτοκάλια, το τυρί και τα καρύδια.
Ανακατεύουμε απαλά για να αναμειχθούν.
ΠΗΓΗ enikos.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr