Επώδυνη ήττα από τον Πανελλήνιο
Δεν τα κατάφεραν οι παίκτες της Ακαδημίας των Σπορ και ηττήθηκαν απο τον Πανελλήνιο μέσα στην Πάτρα και υποβιβάστηκαν κατηγορία.
Μετά από 6 συνεχόμενες χρονιές, όπου η πόλη της Πάτρας εκπροσωπούσε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα στο δεύτερο σε τάξη πρωτάθλημα της Ο.Χ.Ε., στην Α2 ανδρών χάντμπολ, η Ακαδημία των Σπορ και μαθηματικά πλέον έπεσε στη Β' Εθνική κατηγορία.
Πλήγμα για το άθλημα, αφού πλέον στην Νότια Ελλάδα το χάντμπολ συρρικνώθηκε στα στενά όρια της πρωτεύουσας σε ανώτερο επίπεδο εθνικών κατηγοριών.
Ακαδημία των Σπορ-Πανελλήνιος Γ.Σ. = 27-36 (ημ. 11-17).
Τα 5λεπτα: 1-3, 5-4, 7-7, 8-11, 9-14, 11-17 (ημ.), 15-19, 16-24, 21-26, 21-29, 23-32, 27-36.
Οι 2λεπτες αποβολές: 3-4. Τα πέναλτι: 5/4 - 3/3.
Διαιτήτευσαν οι: Χρόνης - Θεοδοσίου.
Ακαδημία των Σπορ ( Γ. Παπαγιαννόπουλος): Πανόπουλος, Σαρικάς 2, Σπανός, Χ. Παπαγιαννόπουλος 5, Κολιούλης 4, Γεωργίου, Α. Παπαγιαννόπουλος 6, Αγγελακόπουλος, Μαργαζάς, Κουρουτζίδης 1, Ρουσσόπουλος 3, Παπακωστόπουλος 2, Γιαννακούρας 2, Ψυχογιάννης 1, Αργυρός, Σμυρνιώτης 1.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr