Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Τέμπη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάρισα: Σε ΜΕΘ Παίδων 9χρονος μαθητής που πνίγηκε απο φλούδα πορτοκαλιού

Λάρισα: Σε ΜΕΘ Παίδων 9χρονος μαθητής πο...

Οι εκπαιδευτικοί κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί, στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (20/3) σε σχολείο της Λάρισας, όταν ένα αγοράκι 9 ετών πνίγηκε την ώρα που έτρωγε πορτοκάλι, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι εκπαιδευτικοί ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο 36ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς το αγοράκι υπέστη πνιγμονή από ξένο σώμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ουσιαστικά του έσωσαν τη ζωή. Στην συνέχεια ανέλαβαν οι γιατροί και έπειτα κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού.

 Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και κατά τις τελευταίες πληροφορίες, γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς επανήλθε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις