Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η νοσηλεύτρια Μαρία Γερούση - Καφετζή μετά από τραυματισμό σε τροχαίο

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η νοσηλεύτρια Μα...

Θλίψη στην Πάτρα

Η 60χρονη νοσηλεύτρια του ΠΓΝΠ, Μαρία Γερούση – Καφετζή, υπέκυψε στα τραύματά της μετά από γενναία μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε πεζή από όχημα κατά τη διάρκεια των εορτών, υπό συνθήκες που ερευνά η Τροχαία Πατρών.

Η Μαρία Γερούση υπηρέτησε με αφοσίωση και αγάπη τους μικρούς ασθενείς στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, ενώ είχε επίσης προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, τους συναδέλφους και τους φίλους της.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Προαστείου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις