Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Πάτρα: Η ΟΣΕΚΑ και ο Ήφαιστος στην εκδήλωση «Παίζοντας με τη Διαφορετικότητα»

Πάτρα: Η ΟΣΕΚΑ και ο Ήφαιστος στην εκδήλ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Το σωματείο Α.Σ. Ήφαιστος σε συνεργασία με το με το γραφείο του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσής Δυτικής Ελλάδος Κο Δελέγκου Νίκου, το αθλητικο Σωματείο Καλλιπάτειρα και τον σύλλογο Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης του Ρίου διοργανώνουν την Τετάρτη 09 Απριλίου 2025 στο γήπεδο «Δημ. Τόφαλος» την εκδήλωση «Παίζοντας με τη Διαφορετικότητα».

Η ΟΣΕΚΑ θα συμμετάσχει στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι μαθητές των σχολείων , που θα δώσουν δυναμικό παρών, για τον αθλητισμό των ΑμεΑ, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη.

Οι συμμετέχοντες θα μιλήσουν επιπλέον στα παιδιά για το μπούλινγκ και τον τρόπο, που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής. Εκτός από τις ομιλίες θα υπάρχει και παρουσίαση παραολυμπιακών αθλημάτων μεταξύ αυτού και φυσικά του μπάσκετ με αμαξίδιο, όπου αθλητές των σωματείων της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. θα δώσουν έναν αγώνα επίδειξης.

Εκτός του μπάσκετ με αμαξίδιο θα παρουσιαστούν με τη στήριξη της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ τα παρακάτω αθλήματα: τοξοβολία, τένις σε αμαξίδιο, πάμπτμιντον σε αμαξίδιο, πινκ πονκ σε αμαξίδιο, ρίψεις ακοντίου – σφαίρας από καρέκλα, χορός σε αμαξίδιο, μπότσια και ξιφσκία σε αμαξίδιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports