Η αλήθεια έρχεται με την παραίτηση Παπαδημητρίου, λέει ο πατέρας και θείος, τριών θυμάτων που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη
Την παραίτηση του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ σχολίασε με δύο προτάσεις ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος είναι πατέρας και θείος τριών θυμάτων που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη.
Στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις κόρες του και την ανιψιά του στην τραγωδία των Τεμπών τον Φεβρουάριο του 2023, έγραψε: «Παραιτήθηκε ο Κύριος Παπαδημητριου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ με επιστολή στον Κυρανάκη. Ανοίγει ο δρόμος της αλήθειας».
Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή του στον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο Χρήστος Παπαδημητρίου παραιτήθηκε από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ.
Η παραίτηση του Χρήστου Παπαδημητρίου έρχεται σε συνέχεια των δηλώσεών του για το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, και ειδικότερα αναφορικά με τα αίτια που προκάλεσαν την πυρόσφαιρα στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr