«Αισθάνομαι λες και είμαι ακρωτηριασμένη», είπε μεταξύ άλλων
Η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε σε συνέντευξή της για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει λόγω της απώλειας του πατέρα της, Γιάννη, και του αδερφού της, Νίκου, παρομοιάζοντας τον πόνο που βιώνει με ακρωτηριασμό.
Επίσης αναφέρθηκε και στη δουλειά της στο ταμείο ενός κομμωτηρίου. Σε συνέντευξή της, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», την Τετάρτη 23 Απριλίου, υποστήριξε πως νιώθει την παρουσία τους μέσα από μικρά συμβάντα, που ενισχύουν την αίσθηση πως εκείνοι παραμένουν κοντά της. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέθανε από πνευμονικό οίδημα τον Ιούνιο του 2023, ενώ ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, σε ηλικία 39 ετών, από καρκίνο.
Πιο αναλυτικά, η Άννα Φλωρινιώτη εξομολογήθηκε: «Αισθάνομαι λες και είμαι ακρωτηριασμένη. Λες και μου έχουν κόψει ένα χέρι και ένα πόδι. Πολλές φορές τους έχω αισθανθεί. Πολλές φορές έχω κοιμηθεί και όταν ξύπνησα ένιωθα τον αδερφό μου, και στο δίπλα δωμάτιο ένιωσα να κουνιέται η κουρτίνα. Μια ημέρα ένιωθα τον πατέρα μου και έπεσαν όλα τα παπούτσια από την παπουτσοθήκη μου».
Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr