«Δεν ήρθε καν να με αντιμετωπίσει κατάματα»
Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε στα δικαστήρια της Πάτρας το πρωί της 28ης Απριλίου για την υπόθεση διαρροής αποκαλυπτικών φωτογραφιών της από αστυνομικό, χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Η γνωστή Instagrammer και πρώην παίκτρια του Survivor έκανε ωστόσο, γνωστό μέσω των social media πως η δίκη αναβλήθηκε, καθώς ο κατηγορούμενος δεν έδωσε το παρών.
Σε story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρθηκε στην εξέλιξη της δίκης, ενημερώνοντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους. Πιο συγκεκριμένα, η Instagrammer έγραψε: «Η δίκη αναβλήθηκε και ο ίδιος δεν ήρθε καν να με αντιμετωπίσει κατάματα». Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα ακόμα story με ένα λουλούδι που δέχτηκε ως ένδειξη υποστήριξης.
Δείτε τα stories

Η ίδια είχε προαναγγείλει τη σημερινή δίκη με ένα άλλο story που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό. «Δευτέρα, στην Πάτρα, έχω ένα ακόμα δικαστήριο. Ένα από τα πιο βαριά για μένα. Αφορά ΕΝΑ από τα άτομα που διακίνησαν προσωπικό μου υλικό χωρίς τη συγκατάθεσή μου στο διαδίκτυο.
Παλεύω για δικαίωση από το 2018. Μετά από αναβολές και καθυστερήσεις, επιτέλους θα βρεθώ πρόσωπο με πρόσωπο με αυτόν τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που ανήρτησε φωτογραφίες στις οποίες ήμουν ανήλικη. Ο κατηγορούμενος είναι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. Ένας άνθρωπος που έχει ρόλο να προστατεύει, όχι να συμμετέχει σε εγκλήματα εις βάρος μας. Εύχομαι καμία άλλη να μη χρειαστεί να ζήσει κάτι παρόμοιο», έγραψε.

Η δήλωση της δικηγόρου της
Αναβολή της Ποινικής Δίκης για την υπόθεση της κ.Έλενας Κρεμλίδου
Σήμερα, 28 Απριλίου 2025, ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών επρόκειτο να εκδικαστεί η ποινική υπόθεση της εντολίδος του δικηγορικού μας γραφείου, κ.‘Έλενας Κρεμλίδου, υπό την ιδιότητα της υποστηρίζουσας την κατηγορία.
Η δίκη αναβλήθηκε, ενώ ο κατηγορούμενος επέλεξε να μη παραστεί ενώπιον του Δικαστηρίου. Αντιθέτως, η κ.Κρεμλίδου ήταν παρούσα στη διαδικασία.
Η κ.Κρεμλίδου δεν επιθυμεί επί του παρόντος να προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση για την παρούσα υπόθεση και παρακαλεί θερμά τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν αυτήν της την απόφαση.
Η προστασία της ιδιωτικότητας και της αξιοπρέπειας των θυμάτων τέτοιων εγκλημάτων είναι θεμελιώδης για την απόδοση Δικαιοσύνης.
Για κάθε μελλοντική εξέλιξη, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση μέσω του δικηγορικού μας γραφείου.
Με τιμή,
Σοφία Γ. Κατσούλα
Δικηγόρος της ‘Έλενας Κρεμλίδου
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr