Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλικό: «Γλιτώσαμε με μώλωπες, πρέπει να βρεθεί λύση», λέει ο πατέρας του παιδιού που του επιτέθηκε αδέσποτο

Αιτωλικό: «Γλιτώσαμε με μώλωπες, πρέπει ...

Οργή από την μητέρα

Τρομακτικές στιγμές βίωσε ένα παιδί στο Αιτωλικό το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (27/4) καθώς έπεσε θύμα επίθεσης αδέσποτου σκυλιού.

Το παιδί την στιγμή που οι γονείς του και φίλοι έτρωγαν, έπαιζε και μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών το τετράποδο του επιτέθηκε και του προκάλεσε σοβαρά τραύματα.

Η άμεση παρέμβαση των παρευρισκομένων οι οποίοι απομάκρυναν το ζώο ήταν σωτήρια.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για νοσηλεία. Το περιστατικό προκαλεί αναστάτωση και ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

 Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στο IONIAN TV για το περιστατικό, αναφέροντας: «Αποφύγαμε τα χειρότερα. Ήμασταν για φαγητό με την σύζυγο και τα παιδιά και κάποιους φίλους. Το παιδί πήγε να παίξει, γύρω γύρω ήταν κάτι σκυλάκια αδέσποτα. Το ένα όρμηξε πάνω του, έγινε σε δευτερόλεπτα. Μέχρι να πάμε να τα ξεχωρίσουμε το είχε ρίξει κάτω. Το δάγκωσε πάνω στο ματάκι, το μάγουλο και έχει κάποιους μώλωπες. Ευτυχώς δεν έχουμε το παιδί μας τυφλό από ένα αδέσποτο. Δεν φταίνε τα αδέσποτα, φυσικά, απλά η ειρωνεία είναι ότι πριν τρία χρόνια είχαν δαγκώσει και την κόρη μου, πάλι στο Αιτωλικό. Στο χέρι. Ο μικρός ήταν πιο άτυχος. Ο Δήμαρχος μας πήρε τηλέφωνο, μιλήσαμε. Δεν έχουμε προσωπικά προβλήματα, είναι κρίμα, θα πρέπει να βρεθεί λύση. Έχουμε σημαντικό πρόβλημα σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό. Αυτό μας απασχολεί, αν υφίσταται μία λύση. Την γλιτώσαμε με κάποιους μώλωπες. Θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι χειρότερο».

Οργή από την μητέρα

Η μητέρα του παιδιού έκανε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζοντας την οργή της για το γεγονός πως δεν υπάρχει προστασία: «Από πότε η ανθρώπινη ζωή έχει λιγότερη αξία από τα ζώα;! Γιατί ένα παιδί που τρώει στην αγκαλιά της μαμά τους να δέχεται επίθεση από ένα αδέσποτο; Γιατί ένα παιδι να είναι απροστάτευτο στην πλατεία του Αιτωλικού; Γιατί οι υπεύθυνοι να μην κάνουν αυτά που είναι υποχρεωμένοι να έχουν κάνει εδώ κ πολύ καιρό; Γιατί να συμβεί ξανά το ίδιο συμβάν μετά από τρία χρόνια που δάγκωσε πάλι αδέσποτο την Χρυσαλενα στο λιμανάκι του Αιτωλικού; Γιατί οι φιλόζωοι να είναι στο απυρόβλητο κ εμείς να μην μπορούμε να κάνουμε τιποτα για να προστατευτούμε;

Αν οι δαγκωματιές ήταν στο μάτι του παιδιού μ τι θα γινότανε; Ποιος θα έπαιρνε την ευθύνη;Γενικά δεν μου αρέσει να αναρτώ τέτοιες δημοσιεύσεις αλλά πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη όσοι ειστε υπεύθυνοι, από φιλοζωικές μέχρι κ την Δημοτική Αρχή …! Αυτή την φορά δυστυχώς θα το φτάσω μέχρι τέλος ! Μπροστά στα παιδιά κ την ανθρώπινη ζωή όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα», έγραψε η γυναίκα.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο δήμαρχος Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το συμβάν και τονίζοντας την σημασία της ανθρώπινης ζωής και της ασφάλειας. Καταλήγοντας ανέφερε πως το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί σε τοπικό επίπεδο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις