Προγραμματίζεται για το απόγευμα
Με μηχανοκίνητη πορεία σκοπεύουν να μεταβούν σήμερα το απόγευμα στο κτήριο όπου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας οι εργαζόμενοι του Δήμου διαμαρτυρόμενοι όπως υποστηρίζουν για το «ξεπούλημα της καθαριότητας σε ιδιώτες».
Μάλιστα τα σωματεία των εργαζομένων σκοπεύουν να μπλοκάρουν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα στο χώρο του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου.
Αντίστοιχη απόφαση για την πραγματοποίηση μηχανοκίνητων πορειών σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας, για τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, έχει λάβει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ (ΠΟΕ-ΟΤΑ), με ζητούμενο «να πάψει η ΚΕΔΕ να είναι θεατής στην αντιμετώπιση των σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr