Οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Βόλου
Ο Στέλιος Μανωλάς ο προπονητής της Νίκης Βόλου μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα για την ομάδα του με την Παναχαϊκή στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε:
"Σήμερα είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε στην Παναχαϊκή, που είχαμε εικόνα και από το παιχνίδι Ολυμπιακό Βόλου. Είναι μια ομάδα πολύ σφιχτή στην άμυνα και είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις. Δουλέψαμε για να ανταποκριθούμε σε αυτό το παιχνίδι, και όπως είπε και ο συνάδελφος η Παναχαϊκή, κατέβηκε με πέντε αμυντικούς, εμείς αυτό το είχαμε δουλέψει.
Μπήκαμε δυνατά γιατί ξέραμε πως όσο περνά ο χρόνος και δεν μπαίνει γκολ είναι υπέρ του αντιπάλου, το πετύχαμε και στη συνέχεια κάναμε το 2-0… έπειτα… καθίσαμε. Στην Ελλάδα είμαστε ελληνικό ποδοσφαιρικό βλέπουμε.
Μείωσαν στο 44' και εμείς συνεχίσαμε με την ίδια διάταξη. Στο β' μέρος μπήκαμε αγχωμένοι, -γιατί στο προηγούμενο ματς είχαμε δεχθεί γκολ στο τέλος-, και στη συνέχεια βάλαμε και εμείς κι άλλους επιθετικούς.
Η αποβολή διευκόλυνε και ήρθε το τρίτο γκολ. Το καλό είναι ότι αρχίζουμε και σκοράρουμε σε τρίτο ματς πετύχαμε 3 γκολ και πρέπει να έχουμε από τις καλύτερες επιθέσεις και το λέω γιατί λέγατε ότι δεν βάζουμε γκολ.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και νομίζω ότι τον ευχαριστήσαμε.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και ειδικά σε ένα-δυο παιδιά όπως ο Ριζογιάννης που για ένα 3ημερο ήταν άρρωστος και ζαλιζόταν από 20 λεπτό, όμως τον κρατήσαμε γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης και τον ευχαριστούμε γιατί άντεξε. Δεν έχουμε κάνει τίποτα, η κορυφή δεν πρέπει να μας ζαλίσει, είστε εδώ γιατί το αξίζουμε.
Η Παναχαϊκή είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν της αξίζει η θέση που βρίσκεται. Έχει και το -3 ωστόσο, είναι μια μεγάλη ομάδα, με καλό σύνολο και καλή ομάδα και εύχομαι καλή συνέχεια".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr