Στο φινάλε της κανονικής περιόδου
Το φινάλε της κανονικής περιόδου δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο για τον Απόλλωνα Πάτρας σήμερα (17.00, ΕΤ1) ο οποίος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό.
Ένα παιχνίδι γιορτή για την "ερυθρόλευκη" ομάδα στο οποίο ο Νίκος Βετούλας και οι αθλητές του θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να κερδίσουν ότι περισσότερο μπορούν από αυτό.
Από την πλευρά του Ολυμπιακού ο Χρήστος Παππάς δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: "Μετά το παιχνίδι με την Ηλυσιακό έχουμε ακόμη ένα ματς μπροστά μας ώστε να καταφέρουμε να γυρίσουμε τον διακόπτη και πλέον να αφήσουμε πίσω μας οριστικά ό,τι έγινε στο Final Four του Λονδίνου.
Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι σίγουρος πως άπαντες στην ομάδα θα το καταφέρουμε ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι από το πρώτο κιόλας ματς του πρώτου γύρου των play off.
Ο Απόλλωνας Πατρών είναι μια ομάδα που είτε παίζει στην έδρα της, είτε εκτός, προσπαθεί να βγάλει ένα συγκεκριμένο στιλ μπάσκετ. Εμείς από τη μεριά μας θα πρέπει και πάλι να αρχίσουμε τα πάντα από την άμυνα μας και να βγάλουμε από εκεί όλη μας την ενέργεια".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr