Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025 Ειρήνη Μουρτζούκου
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Πρόστιμα 500.000 ευρώ για 700 παραβάσεις από το ΣΔΟΕ Δυτ. Ελλάδας σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής

Πάτρα: Πρόστιμα 500.000 ευρώ για 700 παρ...

Λουκέτο στη Γεφυροπλάστιγγα της Κυλλήνης

Πρόστιμα ύψους άνω των 500.000 ευρώ έχουν προκύψει από έλεγχο που διενήργησε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής και στο οποίο εντόπισε σωρεία φορολογικών παραβάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες του ΣΔΟΕ καταμέτρησαν κάπου 700 παραβάσεις (!) που έγιναν στο κέντρο, σε μία και μόνο βραδιά, κατά την οποία μάλιστα, είχε εμφανιστεί γνωστή «φίρμα» του ελληνικού τραγουδιού.
Το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, γράφει η Γνώμη, έκανε «φύλλο και φτερό» τα παραστατικά του καταστήματος, ανακαλύπτοντας τις παραβάσεις και βεβαιώνοντας τα υψηλά πρόστιμα, ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται και σε άλλα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής, σύμφωνα και με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την κεντρική διοίκηση και το υπουργείο Οικονομικών, ιδιαίτερα μετά την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.


Λουκέτο στη Γεφυροπλάστιγγα της Κυλλήνης


Εξάλλου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λουκέτο μπήκε στην γεφυροπλάστιγγα του λιμανιού της Κυλλήνης, καθώς μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, βρέθηκε να μην έχουν εκδοθεί τα απαραίτητα παραστατικά μετά τη ζύγιση τω φορτηγών. Η γεφυροπλάστιγγα, που ανήκει στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης είχε παραχωρηθεί σε ιδιώτη επιχειρηματία, ο οποίος φέρεται επίσης να χρωστούσε πολλά ενοίκια στον δήμο. Ωστόσο, μετά και τον έλεγχο του ΣΔΟΕ και τον εντοπισμό πολλών φορολογικών παραβάσεων, δόθηκε η άμεση εντολή για «σφράγισμα» της γεφυροπλάστιγγας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά