Ικανοποίηση στην ομάδα βόλεϊ για τους χορηγούς
H oμάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής φαίνεται ότι έχει στο πλευρό της, τις τοπικές επιχειρήσεις σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε και αναφέρει τα εξής:
"Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε καθημερινά ότι η Πάτρα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας. Η Παναχαϊκή κερδίζει την εμπιστοσύνη των τοπικών επιχειρήσεων και όχι μόνο, με σύγχρονες μεθόδους μάρκετινγκ αλλά και ελκυστικά και ανταποδοτικά πακέτα προς όλους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι και με λιγότερα από 500 ευρώ ετησίως μπορεί κάποιος να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας και παράλληλα να διαφημίσει την επιχείρηση του μέσω της δυναμικής του ονόματος της Παναχαϊκής, αλλά και την υγεία που βγάζει το τμήμα του βόλεϊ με καθαρό ΑΦΜ και την τεράστια προοπτική.
Μέσα στον Σεπτέμβριο ήδη έχουν γίνει 30 ραντεβού του Νίκου Ρουμελιώτη και του υπεύθυνου μάρκετινγκ της Παναχαϊκής Σωτήρη Κορφιάτη και υπολογίζεται ότι θα γίνουν τουλάχιστον άλλα 30 προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για τους τρόπους που μπορούν να στηρίξουν την ομάδα μας και να έχουν ανταποδοτικά οφέλη".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr