Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Σαρωτική κακοκαιρία από τη Δευτέρα - Ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα στην περιοχή

Δυτική Ελλάδα: Σαρωτική κακοκαιρία από τ...

Προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι

Σαρωτική θα είναι η κακοκαιρία που θα επηρεάσει την χώρα μας από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και κυρίως κατά την διάρκεια της Τρίτης 12 Νοεμβρίου.

Τα πρώτα φαινόμενα θα παρατηρηθούν από το απόγευμα της Κυριακής στο Ιόνιο πέλαγος και γενικότερα στην δυτική χώρα.

Ο καιρός μέσα στην Δευτέρα θα επιδεινωθεί περαιτέρω στην δυτική Ελλάδα και κυρίως στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, με ισχυρές κατά τόπους καταιγίδες. Κάποιες βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.

Μέσα στην Τρίτη, ο καιρός θα είναι επιδεινωμένος στην δυτική, κεντρική αλλά και βόρεια Ελλάδα. Ισχυρά φαινόμενα θα εκδηλώνονται κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στο Ιόνιο πέλαγος, την δυτική Στερεά Ελλάδα, την δυτική και βόρεια Πελοπόννησο καθώς και την Ήπειρο. Καταιγίδες λιγότερο ισχυρές, θα σημειώνονται στην Μακεδονία, την Θεσσαλία, την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα και την υπόλοιπη Πελοπόννησο.

Τα φαινόμενα στην δυτική Ελλάδα την Τρίτη, θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά. Μεγάλος είναι ο κίνδυνος για πλημμύρες, ενώ φαίνεται να υπάρχουν και αρκετοί κεραυνοί. Θα σας ενημερώσουμε και τις επόμενες ημέρες πολύ αναλυτικά, μιας και τα φαινόμενα κυρίως στο Ιόνιο πέλαγος, θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά και ο κίνδυνος για να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα είναι τεράστιος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις