Επανεξελέγη Γενικός Σύμβουλος στην Ομοσπονδία των υπαλλήλων ΥΕΘΑ
Σημαντική διάκριση και αναγνώριση της προσφοράς του Προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην Αχαία Τρύφωνα Κούκου.
Ο κ. Κούκος επανεξελέγη, σε υψηλή θέση, Γενικός Σύμβουλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία των Υπαλλήλων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με την πλειοψηφούσα παράταξη η οποία και έλαβε 23 έδρες.
Ο κ. Κούκος εξελέγη μέσα στην πρώτη δεκάδα. Οι πολύχρονοι αγώνες του για την ανάσχεση της συρρίκνωσης του ΚΕΤΧ αλλά και του συνόλου των στρατιωτικών μονάδων στην Αχαία και παράλληλα οι διαρκές πιέσεις του για αναβάθμιση του ΚΕΤΧ αναγνωρίστηκαν και μάλιστα με ευθύ και μετωπικό τρόπο από τους συναδέλφους του.
"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν με την ψήφο τους και ότι οι αγώνες μας συνεχίζονται", είπε στο thebest.gr ο κ. Κούκος.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr