Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

O Παναιγιάλειος υποδέχεται (16.00) τον Πανηλειακό

O Παναιγιάλειος υποδέχεται (16.00) τον Πανηλειακό

Στο μεταξύ τους ντέρμπι

Ο Παναιγιάλειος υποδέχεται (16.00 OTE TV) τον Πανηλειακό στο Αίγιο στο μεταξύ τους ντέρμπι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 23η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Εκτός αποστολής του Παναιγιαλείου τέθηκε ο Δημήτρης Κοιλιάρας, ενώ κανονικά θα αγωνισθεί ο Γιάννης Γκοτσούλιας.

Η 21αμελής αποστολή του Αιγίου: Ανδρούτσος, Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Νάστος, Ουρτάδο, Μπουρλάκης, Ατματσίδης, Μπούνας, Σταμογιάννος, Σκαρτσίλας, Αργυρόπουλος, Σούλης, Μανδύλης, Διαμαντόπουλος, Αγουρίδης, Λαζανάς, Κατσικοκέρης, Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του Πανηλειακού κανονικά θα συμμετάσχει ο Τάσος Κυριάκος που βρίσκεται στην αποστολή, παρά τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Την αποστολή της ομάδας του Πύργου αποτελούν οι εξής: Πίτκας, Μανιάτης, Ολίσε, Μπιτάνγκ, Κυριάκος, Γανωτής, Κοτσώνης, Λαλίν, Λαμπρόπουλος, Λιόσης, Κωνσταντινίδης, Σαραμαντάς, Χαλούλος, Μίλιεβιτς, Βοσκόπουλος, Γαλανόπουλος, Αλτιπαρμακόφσκι, Πόνσε, Βανγκελί, Καρασαλίδης, Αποστολόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports