Ομιλήτρια ήταν η Επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κα. Μαργαρίτη Μαριγούλα
Την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο στέκι της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ», ομιλία και συζήτηση με θέμα: «Εγκέφαλος. Ο Γνωστός Άγνωστος».
Ομιλήτρια ήταν η Επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κα. Μαργαρίτη Μαριγούλα, η οποία αφού δημιούργησε ένα ζεστό και φιλόξενο κλίμα, με απλό και κατανοητό τρόπο παρουσίασε το πολύπλοκο θέμα που αφορά στη δομή και λειτουργία του εγκεφάλου μας με ιδιαίτερη έμφαση στη μνήμη, τη μάθηση, το άγχος, τον ύπνο, τον εθισμό, τη διαμόρφωση του προσωπικού μας εγώ κ.ά.
Οι συμμετέχοντες γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων της «ΠΡΟΤΑΣΗΣ» και στο τέλος της ομιλίας έθεσαν τις ερωτήσεις τους, καταδεικνύοντας την ανάγκη των πολιτών να ακούν και να συζητούν σύνθετα θέματα όπως αυτό, με καταξιωμένους επιστήμονες όπως η κα. Μαργαρίτη.
Από την πλευρά του, το Πανεπιστήμιο της Πάτρας όπως τόνισε και η ομιλήτρια, έχει αναγνωρίσει την ανάγκη αυτή και όχι μόνο ανταποκρίνεται στα αιτήματα των φορέων, αλλά ενθαρρύνει ανάλογες κινήσεις.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr