Στον καινούριο χώρο «38 μοίρες και 14 λεπτά» στην οδό Κολοκοτρώνη 34
Αυτή την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 στις 8.30 μ.μ. το Πατρινό μουσικό σχήμα «Ιδιότροπον» θα παίξει στο βιβλιοπωλείο «38 μοίρες και 14 λεπτά» (στην οδό Κολοκοτρώνη 34, στην Πάτρα).
Κανονάκι, νέυ, ταμπούρ, σάζι, κρουστά και η υπέροχη φωνή της Γιοχάννας, μια ιδιό-τροπη μουσική που έχει τις πηγές της στην τεράστια μουσική κληρονομιά της ανατολής και που εκβάλλει στο σήμερα.
Το μουσικό σχήμα «Ιδιότροπον» δημιουργήθηκε το 2007 στην Πάτρα. Το σχήμα ερμηνεύει κυρίως δικές του συνθέσεις, αλλά και διασκευές από συγκροτήματα και μουσικούς του σήμερα.
Οι μουσικοί που αποτελούν το «Ιδιότροπον» είναι οι εξής:
- Γιοχάννα Κοσιώνη (ταμπούρ, φωνή)
- Ειρήνη Παπαδάτου (σάζι)
- Ελευθερία Δαουλτζή (κανονάκι)
- Γιώτα Βεργοπούλου (νέυ)
- Ειρήνη Κουλουριώτη (κρουστά).
*«38 μοίρες και 14 λεπτά», στην οδό Κολοκοτρώνη 34, οι «Αχαϊκές Εκδόσεις» και οι εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ του Ανδρέα Τσιλίρα δημιούργησαν ένα χώρο που χωράει όλη την Πάτρα, τις ιστορίες, τα ποιήματα, τα μυθιστορήματα, τις μουσικές και τα έργα τέχνης των ανθρώπων της πόλης… Όλα σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη!
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr