Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ήττα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο

Ήττα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο

ΟΙ ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από την Μπαρτσελονέτα με 7-9

Τη χειρότερή του εμφάνιση μέχρι τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 9-7 από την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελονέτα και πλέον τρέχουν για να προλάβουν.

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι θέλουν νίκες και βαθμούς παντού στο δεύτερο γύρο για να μπορέσουν να πάρουν τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους.

Ο Προ Ρέκο δύσκολα θα χάσει την πρώτη και ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κυνηγά την Έγκερ και την Μπρέσια. Οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα τους κινδυνεύουν να βρεθούν στην τελευταία θέση του ομίλου τους εάν η Ραντνίτσκι επιβληθεί επί της Έγκερ, ένα αποτέλεσμα το οποίο ωστόσο θέλουν για να μπερδευτούν τα πράγματα στον όμιλο και να μη ξεφύγει κάποια ομάδα.

Αυτή τη στιγμή η Έγκερ είναι δεύτερη με επτά βαθμούς και την ακολουθεί η Μπρέσια με πέντε έχοντας και οι δύο από έναν αγώνα λιγότερο. Εντός της ημέρας θα υπάρξει και ενημέρωση για τα άλλα παιχνίδια του ομίλου τα οποία πλέον έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τους ερυθρόλευκους.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα του αγώνα τα πάντα ουσιαστικά κρίθηκαν στο δεύτερο οκτάλεπτο. Ο Ολυμπιακός έκλεισε την πρώτη περίοδο έχοντας τη διαφορά στο γκολ (1-2), αλλά στη συνέχεια η Μπαρτσελονέτα με όπλο της την άμυνα ξέφυγε με 1-5.

Στη συνέχεια οι Καταλανοί φρόντιζαν να διατηρούν τη διαφορά που είχαν αποκτήσει και η οποία έφτασε μέχρι και τα πέντε γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανάμεσα στους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Δεληγιάννης ο οποίος πραγματοποίησε ορισμένες εξαιρετικές αποκρούσεις.

Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι ήταν εγκλωβισμένοι στην επίθεση και τα σουτ τους σταματούσαν είτε στο δοκάρι είτε στον εξαιρετικό Πινιέδο. Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει τη διαφορά στο τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 3-3, 3-1

Ολυμπιακός: Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Δελακάς, Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας 2, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάγιαρακ 2, Γούνας 1, Γαλανίδης.

Μπαρτσελονέτα: Λόπεζ Πινέδο, Ζίρανι, Περόνε 1, Ονέτο Γκόμεζ 1, Εσπανιόλ 3, Μινγκουέλ 1, Ρότσα, Ετσενίκε 1, Ούμποβιτς 1, Φερνάντεζ, Λόπεθ Εσκριμπάνο 1, Ταχούλ, Λινάρες

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports